ALDRI tro på ryktene om justin bieber.

Hei!

Det har vært en god del rykter i det siste som har med Justin og forholdet mellom han og Selena å gjøre. Derfor har jeg nå tatt meg tid til å skrive et innlegg om akkuratt dette - nemlig rykter.

Det er flere nettsider, som blant annet TMZ og HollywoodLife, som har skrevet mye rykter som omhandler Justin og forholdet til Selena. Det er ikke bare positive rykter - negative rykter er det også. Det er ikke alltid like greit å tro på alt det en ser på internett - og noe av det som blir skrevet må en ta med en klype salt. Det har vært flere rykter i det siste om Justin, både positive og negative. Det nyeste ryktet startet torsdag 3. januar, og ifølge flere mennesker var det Justin som røykte på bildene som ble tatt på en fest på Newport Beach Hotel onsdag 2. januar. Dette stemte ikke og var da bare et falskt rykte.

Det var i tillegg et rykte senest i fjor som sa at Selena var gravid. Ryktet svirret verden rundt og årsaken til dette var fordi hun måtte legge på seg noen kilo, for å spille i en ny film. Dermed trodde de fleste at hun var gravid, noe som ikke stemte i det hele tatt.

Hvis Justin og Selena ikke er sammen med hverandre på èn uke, tror de fleste at de har gjort det slutt. Det er dette som skaper diskusjoner og spekulasjoner - og det er det som fører til rykter.

 

 Jeg advarer dere alle om å ikke tro på noe som helst, angående Justin, før det blir bekreftet/avkreftet av en av disse: Justin Bieber > Pattie Mallette > Jeremy Bieber > Scooter Braun > Dan Kanter > Carin Morris > Chaz Somers > Ryan Butler > Selena Gomez.

Når det gjelder forholdet mellom Justin og Selena (Jelena), er det veldig vanskelig å si om de fremdeles er sammen eller bare venner. Det har vært mye spekulasjoner rundt forholdet deres og det har vært mye rykter i det siste. Det kommer stadig flere og nye rykter angående Justin og Selena. Først startet det rykter om at de har gjort det slutt, og så blitt sammen igjen. Dette har gjentatt seg opptil flere ganger, og det er ikke lett å si noe angående forholdet.

Når det er snakk om forholdet deres, er det i tillegg greit å følge med på om en av disse bekrefter/avkrefter rykter: Mandy Teefey > Ashley Cook > Basia Richard. Disse personene har hovedsaklig noe med Selena å gjøre. Når det er rykter på gang, er det greit å følge med disse også.

skevet av supportbieberjustin


-Hva synes dere om slike rykter?

 

//Marcus

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Justin Bieber Norge

Justin Bieber Norge

16, Stavanger

Drives av 5 aktive store beliebers som bor forskjellige plasser i norge! Her får du masse news og info om Justin Drew Bieber!

Kategorier

Arkiv

hits