Bildene ble solgt for $25.000De påståtte marihuana bildene, lagt ut av TMZ i forrige uke ble tatt på et hotellrom i Newport Beach, California med Justin holder en sløv men han er omgitt av venner, inkludert BFF Lil Twist.
Justin har ikke selv kommentert hendelsen offentlig, det sies at han er opprørt over å ha blitt solgt bort av noen han stolte på.
En nær kilde fortalte New York Post: "Justin føler seg forrådt av noen som solgte disse bildene for $ 25.000 som han trodde var en venn."
//Serine

3 kommentarer

Rikke

09.01.2013 kl.20:29

så det er sant? Det er faktisk Justin på bildene?

Malene

09.01.2013 kl.20:47

Wow, så det var sant. Jaja,, herregud han må få lov til å gjøre det, men dårlig gjort av de som solgte det... Elsker Justin uansett hva.

Miriam

10.01.2013 kl.11:56

Jeg syntes så synd på gutten min! Helt ubeskrivelig.. men det er jo Justin sitt liv da uansett om det er sant eller usant, han må vell få lov til å gjøre det han vil.. han e snart 19 år.. men jeg tror bare at han ville få bort tankene han hadde så derfor tok han seg en "blås". Jeg elsker han av hele mitt hjerte og ekte beliebers ville aldri hatt noe i mot at Justin røyker eller drikker ahah! #ProudBelieber <3

Skriv en ny kommentar

Justin Bieber Norge

Justin Bieber Norge

16, Stavanger

Drives av 5 aktive store beliebers som bor forskjellige plasser i norge! Her får du masse news og info om Justin Drew Bieber!

Kategorier

Arkiv

hits