Ny Historie - The Only Difference

Hallo!

Jeg (Hile) skal være historiebloggeren på jbn.blogg.no og jeg tenkte å gi dere en liten smakebit på historien som kommer. 

 

«Dittnavn`s pov»

 

Beina mine bevegde seg raskt, mot cafeen som jeg pleide å sitte i for 1 år siden. Øynene mine begynte å bli fylt opp med tårer og jeg følte at sinnet boblet i meg.
«Hvordan i helvete våger han å komme bort til meg?» tenkte jeg surt.

Etter det han har gjort mot meg, har han ikke rett til å se på meg engang.
Selvom jeg har prøvd alt jeg kan for å glemme alt som har skjedd, så går det ikke.
Han var den første gutten jeg har elsket.«Hey! Ikke løp.» ropte Justin og plutselig hadde noen tatt tak i håndleddet mitt.
Jeg lukket igjen øynene mine og ønsket han hadde gjort dette her før. Før han hadde ødelagt meg. Før jeg flyttet vekk og opplevde noe som tok knekken på meg.
Jeg vil ha tilbake det gamle livet mitt, da jeg ikke brydde meg så mye om gutter og da jeg ikke tenkte så mye som jeg gjør nå.

«Jeg sa at jeg elsket deg og du sa det samme til meg også.» mumlet jeg svakt og åpnet øynene mine.
Jeg snudde meg og vridde håndleddet mitt ut av hånda hans. «Den eneste forskjellen var at jeg ikke løy» sa jeg, mens tårene begynte å renne....

 

 

Mer? 

 

//Hile

 

2 kommentarer

Ingvild-Katrine

10.01.2013 kl.21:52

får ikke se all teksten :c

Justin Bieber Norge

11.01.2013 kl.20:09

Ingvild: Det kan hende at du bruker telefon og da får du ikke sett hele teksten. Og jeg selv har hatt vanskeligheter med det.. Jeg skjønner ikke selv hvorfor. //Adrian

Skriv en ny kommentar

Justin Bieber Norge

Justin Bieber Norge

16, Stavanger

Drives av 5 aktive store beliebers som bor forskjellige plasser i norge! Her får du masse news og info om Justin Drew Bieber!

Kategorier

Arkiv

hits