Tror dere at Justin prøver og gjøre Selena sjalu?

Tror dere Justin prøver å gjøre Selena sjalu med å være sammen med Nick Jonas?
Justin Bieber og Selena Gomez ser ut til å være over for godt, tror jeg det er mange rykter som går rundt med at dem prøver seg på hverandre og at dem er sammen... rykter går hele tiden man vet jo til slutt ikke hva man skal stole på/tro på. Etter deres krangel som skjedde den 30.desember har de ikke blitt sett sammen, og det var Selena som denne gangen skal ha slått opp med Justin fordi hun skal ha funnet tekstmeldinger fra andre jenter på Justin's telefon. Men Justin's vennskap med Nick kommer inn i bildet igjen, er det for å gjøre Selena sjalu?
 
Justin brukte sin instagram konto den 10.Januar da han la ut et bilde av en ping pong ball som var ødelagt å skrev under bildet. '' This was the ping pong ball after me slamming it on Nick Jonas lol haha.''. Justin og Nick var sist sammen den 13.Desember og det var da de hadde denne ping pong matchen sammen. Selena som har datet både Nick Jonas og Justin skal ikke ha vært fornøyd med dette. Og kildene sier at dette er også en av grunnene for at det ble slutt mellom Justin og Selena.
 
Kildene sier også:  "Justin og Nick Jonas hang ute hele natten," - "Selena skal også ha gråtet. Og vil ikke se på telefonen til Justin etter det som har skjedd. " - '' Han henger ut med Nick fordi han ønsker å være en tosk som dette, og Selena er lei av å være knust.'' 
 
Det er merkelig at Justin legger ut bildet nesten en måned senere, men kilder sier at dette er fordi Justin vil se hvordan Selena reagerer. 
Hva tror dere ?
 
Bildet Justin la ut på Instagram: 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Justin Bieber Norge

Justin Bieber Norge

16, Stavanger

Drives av 5 aktive store beliebers som bor forskjellige plasser i norge! Her får du masse news og info om Justin Drew Bieber!

Kategorier

Arkiv

hits