Justin Bieber saksøkt for å ha slått livvakten!

Gammel nyhet, denne nyheten her er ifra den 11.Januar.2013

VG skriver at Justin Bieber er saksøkt for å ha slått livvakten gjentatte ganger i brystet.

 

: Justin Bieber er saksøkt av sin tidligere livvakt, Moshe Benabou. Han hevder at superstjernen gjentatte ganger skal ha slått ham under en konfrontasjon i oktober.

Livvakten krever oppreisning på 420 000 dollar av Bieber, skriver FoxNews - noe som tilsvarer 2 345 322 kroner.

Ifølge søksmålet skal superstjernen ha slått livvakten flere ganger i brystet. Biebers reaksjon skal ha blitt utløst av at de to var uenige om hvordan de skulle takle adferden til en av medlemmene i Bieber-teamet.

Advokat på saken! 

Etter hendelsen fikk Benabou sparken. Nå krever han å få utbetalt manglende lønn og overtid fra tiden han jobbet som Biebers livvakt mellom mars 2011 og oktober 2012.

- I nesten to år viet Benabou livet sitt for å sikre Biebers sikkerhet, skriver Benabous advokat, Ilan Heim Anson i en uttalelse. Benabou fortjener, som enhver ansatt å bli behandlet med respekt. Dessverre er han ikke blitt det, skriver advokaten.

Bieber har ikke hatt den letteste starten på det nye året. I helgen publiserte nettstedet TMZ bilder av Bieber der det ser ut som han røyker marijuana. 

Er det bare meg eller blir det bare mere og mere trykk på Justin, jeg synes han blir velidg masse nedtrykket av folk hvor falske rykter setter ut, hva mener dere? 

//Adrian

 

Én kommentar

Lol

14.01.2013 kl.07:50

Dette er sladder, det er ikke ekte. Ikke blogg om falske ting og gi folk uekte opplysninger.

Skriv en ny kommentar

Justin Bieber Norge

Justin Bieber Norge

16, Stavanger

Drives av 5 aktive store beliebers som bor forskjellige plasser i norge! Her får du masse news og info om Justin Drew Bieber!

Kategorier

Arkiv

hits